Én úgy gondolom, hogy megérett a helyzet, és a sok-sok éve bennem szunnyadó hatalmas tehetségem végre hasznosíthatom. Végre az lehetek, aki vagyok, egy profi politikus, egy profi kormányzati vezető! Hogy miért csak most? Mert végre itt a szabadság, végre itt a jó élet, és végre értékelik az igazi tehetséget!

A jelenlegi magyar kormány az elődei sok-sok évig tartó helyben toporgása után megmutatta, hogy mi is a tuti! Ja és, hogy a szakadék szélén egyensúlyozó EU és a világ nagyhatalmai a mi titkos “sikertörténet” receptünket akarják megszerezni? Na ne vicceljünk már! Csak nem gondolják, hogy eláruljuk a titkot, odaadjuk a receptet. Na ne! Mi nem adjuk! Kinlódjanak csak tovább, úgysem érnek minket utol!

Ja? És az a tény, hogy mi tudunk mindent a legjobban, mi látunk mindent helyesen, mi teljesítünk mindekinél jobban, ahogy a kormányunk is mondja folymatosan! Ez a lényeg! A magyar siker, kizárólag ez a fergetes magyar fejlődés a fontos! Úgy is mondhatnám, hogy a jövő, csakis a magyar jövő a fontos! Ki a fene foglalkozik a múlttal? Én egyébként is utálom a történelmet, meg az ostoba tudományokat, de nagyon!

Ki a francot érdekel, hogy Álmos előbb fúrt, oszt Tas hóba köhögött? Vagy ki volt az a kéjenc, aki Vereckén hágta a nőket és el is nevezték Vereckei hágónak? De az se érdekel, hogy földönkívüli iskolát kutatnak! Valami világegyetemet! Fontos ez? Nem! Egyébként, pont azért, mert ilyen jól gondolkodom, az átkosban, az ostoba multban sorozatos sérelmek is értek az iskolában! Több hülye tanárom is mondta, hogy olyan 10 körül lehet az iglúm. Nem is értettem mi a fenét akarnak ezzel?! Mondtam nekik, hogy nem vagyok én exkinó, hogy iglúm legyen. Nekem olyan egy sincs!

De ez nem érdekelte öket, sőt ennek ellenére fújták a sok hülyeséget, hogy Dénes valamilyen örökítő anyag, bár azóta sincs fogalmam róla, hogy ki a fene az a Dénes! Borzalmasan sokat szenvedtem az órákon, kénytelen voltam hallgatni azt a sok baromságot amiket tanáraim mondtak. A könyvek által írt hülyeségekről ne is beszéljünk! Egyébként is egy oldalt órák alatt tudtam csak elolvasni! Monta is valami főokos, hogy “dísz-hepciás” vagyok! De jó! Mondom! Nem elég, hogy hepciás vagyok, még díszelgek is!

Az sem érdekelt, hogy volt egy nyári hónapról elnevezett Cézár nevű csávó, vezetékneve július vagy mi, aki római tálban akart császármorzsát csinálni, de alatta volt a bluetooth, aztán nem sikerült. Valami mondása is volt, azt hiszem így szólt: „Alája rakta ezt”. De sorolhatnám még azt a sok-sok embert, akik engem nem érdekelnek!

Ezért kellett a kormányzatnak helyretenni az oktatást! Én is ezt tettem volna csak sokkal keményebben! Remélem a sok hozzá nem értő tiltakozónak nem adnak igazat és ez a fantasztikusan megreformált oktatási rendszer megmarad! Majd a jelen kormányzat meghatározza, hogy a tanulók, mit és milyen mélységben ismerhetnek meg a tudományokból és a történelemből!

Nem hiszem, hogy egy diáknak példát kellene vennie arról a bányászról, valami Adi Endre elnökről, aki nem akart dolgozni, aztán el is vették tőle a csilléjét? Kiabálta is, hogy vesszen a munka. Az is tény, hogy nem volt elég stadion, hogy odavigyék ezeket a munkaellenes embereket. Azért kell nekünk sokat építeni! Tehát a tudományokat és a történelmet azt nem! Én a jelennel foglalkozom. Egyébként is már sokkal korábban eljutottunk volna ebbe a jóléti társadalomba, ha azok a ballibcsi komcsik nem cseszik el ezt is! Úgy gondolom, hogy az én elszántságommal, tudásommal, vállalhatnék komoly magas szintű beosztást a jelen hatalomban, hiszen ott hozzám hasonlóan nagy tudású emberek vannak, és így segítséget nyújthatnék ehhez a pazar magyar sikerhez!

Értelmét veszítette az ostoba mondás: “A tudás hatalom!” Helyesen így szól: “A hatalom maga a tudás!”