Tisztelt Tagjaink!

Mint sokan értesülhettek róla elnökünk Kuti László 2017.06.03-án hirtelen rosszullétet követően elhunyt. Bár az volt a jelmondata, hogy soha nem adjuk fel, sajnos odafenn másképp gondolták. Temetése 2017.06.29-én volt a Farkasréti temetőben. Végig olyan zenék szóltak amiket szeretett. A búcsúztató megkezdése előtti 3 zeneszámnak különös jelentősége volt:

Fonográf: Első villamos, Simon and Garfunkel a Csend hangja, Scorpions: Wind of change

A búcsúztatót a ravatalozóban Kerék-Bárczy Szabolcs tartotta aki nagyon jó barátja volt. Méltóan emlékezett meg életéről, munkásságáról. Méltatta, hogy családja után mindig az volt az első, hogy másokon segítsen. Mindig kész volt arra, hogy kiálljon az igazáért, igazatokért. Szerette volna ha megváltozik az a helyzet ami most kis hazánkban tapasztalható.

Nem rajta múlott, hogy eddig nem született az az eredmény amit szeretett volna.

A sírnál Kónya Péter barátja emlékezett meg arról, hogy nemrégen a 60. születésnapjára egy Hatvan helység táblát adott ajándékba azzal a szándékkal, hogy a hetvenedik együtt ünnepelt szülinapján átadhassa a „Hatvan”-at áthúzva. Sajnos az élet nem ezt akarta. Elmondta azt is, hogy egész életében a közt szolgálta becsülettel és a legjobb tudásával. Péter elintézte azt is, hogy az Il silenziót egy katonai zenész eljátszotta, hiszen bár nem volt dísztemetése, mert nem akartam de ez búcsúzás képp mindenképp kijárt.

Nagyon szépen köszönöm mindazoknak a barátainak akik eljöttek és megtisztelték, hogy elkísérték végső útjára.

Kutiné Csurgai Ágota