Kedves Barátom!

Sajnálatosan kétséget ébresztettél bennem szakmaiságoddal kapcsolatban, és az az érzés bukkant elő hitvány agyamban, hogy szakszerűen tudjátok-e, vagy akarjátok-e megvalósítani a kormány vélelmezhetően parasztvakításként beharangozott programját? Lehet, hogy te tényleg elhiszed, hogy hatalmas szakmaiságra tettél szert, de valljuk meg, ez csak egy téveszme sőt egy pszichés zavar. Persze az is lehet, hogy tisztában vagy alkalmatlanságoddal, de ez esetben rosszabb vagy mint az út szélén álló lányok! Elfogult lennék? Én másképp láttam és látom ma is a szakmaiságot, mint ahogy azt te és a többi alkalmatlan társad megfogalmazza illetve gyakorolja! Szóval tényleg alkalmas vagy a jelenlegi beosztásodra?

Vélelmezhetően erre az én fújom a passzátszelet beosztásra a hozzád hasonlóak a legalkalmasabbak! Nem gondolod szánalmasnak például, hogy sorozatosan szakmaiatlan lépéseket tesztek, hibás döntéseket hoztok és folyamatosan azt hazudjátok, hogy ti vagytok a legjobbak? Ráadásul a kritikát megfogalmazókat padlóra kívánjátok nyomni és arrogáns nyilatkozatokat tesztek, Nem szégyelled magad? Persze, hogy nem a kérdésem csak költői volt! Persze szerinted tévedek, és hülyeséget beszélek! Érvelni nem tudsz, mert ahhoz tények kellenének, konkrétumok és főként eredmények!

Persze vannak tények és konkrétumok, melyek azt igazolják, hogy szakmaiatlan hazug tevékenységetek jutalma, mérhetetlen pénz. Nem húzza a zsebed?

Szóval visszatérve arra, hogy a jelenlegi hatalom véd téged, és ezen írásom kapcsán nem kizárt, hogy a jelenlegi kormányzati támogatóid ügyes trükközése kapcsán rám fognak kitalálni hazugságokat, bármilyen valótlan információkat, én ennek ellenére azt mondom, hogy a betöltött funkciódra alkalmatlan vagy és a közszolgálati funkciód szégyent hoz Magyarországra!