2010-ben a sikeresen végrehajtott alkotmánymódosítás, a jogszabályok öncélú sorozatgyártása és a másképp gondolkodók teljes ellehetetlenítése, új utat nyitott a magyarság előtt! Tekintettel arra, hogy ezt az utat, fergeteges sikerrel járta végig a még mindig hatalmon lévő Főhatalmi Intézkedéseket Diktatórikus Eszközökkel Szervező rezsim, rövidített nevén a FIDESZ. Korábbi nevüket az időmúlás és a hihetetlen mértékű fejlődés hatására változtatták meg!

Ma 2160-ban a FIDESZ kiemelten fontosnak tartja a magyar emberek boldogságát, szabad vallásgyakorlását, kiemelten fontosnak tartja továbbá a szabad önrendelkezéshez való jogaikat, de kizárólag a saját erkölcsi-szabálykönyvüknek megfelelően! Az erkölcsi-szabálykönyv mindenre kiterjedő részletességgel tartalmazza, minden magyar állampolgárra tekintettel, hogy hogyan kell élni, mit kell tenni, mit kell tanulni, mit kell dolgozni és hogyan kell szórakozni, kikapcsolódni! Az önrendelkezésnek ez egy csodálatos formája. Ha netalántán valaki teljesen érthetetlen módon ezzel ellentétesen egy-két perverz gondolat nyomán kísérel meg elindulni, a leghatározottabban kell fellépni!

Ennek érdekében, minden újszülöttet chippel látnak el, hogy könnyen és jól azonosíthatóak és, mindig megtalálhatóak legyenek. Fiatal és felnőtt korukban a közrend-közbiztonság ellen vétők mozgását és cselekvőképességét is csökkenteni lehet, a chipek által kibocsátott, központi idegrendszerre ható impulzusok segítségével. A súlyosan vétők eliminálására is sor kerülhet.

Magyarország új fővárosában Felcsúton működő Központi Munkaorientáló Központban (KMK) minden újonnan megszületett csecsemő esetében kiválasztják a számára legmegfelelőbb foglalkozást, mellyel összefüggő összes adatot betáplálnak a chipekbe. Ettől eltérni később sem szabad. Ennek megfelelően vesz részt az ideológiai és szakmai képzésen, hogy az ország számára hasznos legyen. A kompatibilitást mutató, előre beprogramozott szimpátia egységek hangjelzéssel mutatják a választható kizárólag ellenkező nemű partnert.

Az esküvőre csakis virtuálisan kerülhet sor, mely a szintén Felcsúton lévő Központi Demográfiai Szabályozó Központ (KDSZK) által sugárzott 3D-s, az érintettek agyában manifesztálódó szórakoztató program. Ez közvetítésre kerül az adatbázisban szereplő személyeknek (virtuálisan meghívottak) is. Gyermek vállalás is előre tervezetten történik. A KDSZK a chipekre kiküldi az adatokat, melyben meghatározzák a szexuális együttlétek számát, idejét és helyét. Természetesen ellenőrzött formában, ugyanis a szexuális együttlétek célja kizárólag a gyermeknemzés, minden egyéb, különösen örömérzés tiltott. Magas szinten képzett operátorok elektronikus tanácsokkal segítik elő, hogy minden ilyen aktusból gyermek szülessék. Akinél harmadszor sem eredményes ez az együttlét, átfogó vizsgálatnak vetik alá. Végső soron eliminálásra kerül a selejtes egyed. A partner pótlásáról a KDSZK újra határoz.

Szórakozásra is az előre meghatározott időben és módon kerülhet sor, melyet az Országos Kulturáltságellenőrző és Szórakoztatási Mértékszabályozó Központ (OKSZMK) virtuális jelek formájában közvetíti minden szabad egyed számára. A pénz, vagyon és az ehhez hasonló kifejezések értelmüket veszítik. Mindenki szükségleteinek megfelelően részesül a fennmaradásához szükséges, gondosan összeállított táplálékból és praktikus, az évszaknak megfelelő ruhaneműből. A lakások a chip besorolásának megfelelően különfélék lehetnek, de méretük nem haladhatja meg a 20m2/főt.

Az elöregedett, megbetegedett, vagy alkalmatlannak, feleslegesnek, szükségtelennek nyilvánított személyek, akik ennek a jóléti társadalomnak már hasznos tevékenységet végezni nem tudnak, eliminálásra kerülnek. Ezt a tevékenységet az Országos Életminőség-ellenőrző Társaság (OÉT) javaslata alapján végzik el, halottak hamvasztását és a termőföldbe visszahasznosítását a Mészáros Temetkezési Alakulat azaz az (MTA) végzi.

Ennek a jól működő, csodálatos világnak az építése 2010-ben kezdődött.