Megint elaludtam és újra láttam a jövőt! Orbán Viktor kormányzó nem lazít, a hatalmas győzelmét követően sem! Gyorsan munkához lát! 2022 nyarára már minden állami tulajdonban van! Négy állami tulajdonú kereskedelmi bank finanszírozza a gazdaságot a Csábítás és Nyitottság konzorcium tagjaként, rövidítve “CSÁNYI”.

A kis- közepes- és nagyvállalkozások irányítását a Siker Minőség Csillogás és Karrier azaz a “SIMICSKA” nemzeti iroda látja el! Csak az lehet vállalkozó, aki regisztrált és minden szempontból megfelel az elvárásoknak. Lényeges, hogy ne szerepeljen a listán, melyet a kormányzat hosszú évek alatt állított össze!

A listán szereplő állampolgárok csak beosztottként dolgozhatnak munkatáborokban, ahol ételért és szállásért végzik tevékenységüket napi 10 órában. Hat órás folyamatos képzésen kell részt venniük ezt követően nyolc óra pihenés jár! Évenként egyszer vizsgázniuk kell! Aki sikeresen vizsgázott, további egy év munka után lekerülhet a listáról, de továbbra is fokozott megfigyelés és ellenőrzés alatt áll!

A cégek a kormányzat által előre meghatározott tevékenységet végezhetnek, így biztosítva minden magyar gazdasági terület lefedését! A SIMICSKA Nemzeti Iroda által előre elkészített útmutatást kell követniük és a CSÁNYI konzorciumtól az előre meghatározott mértékű hitelt kell felvenniük! Havonta kell beszámolót készíteni a kormányzat részére, ahol az értékelő-elemző munka elvégzését követően kapják meg az újabb feladatokat.

A Kulturális programok mindennaposak! A kormányzat az előre általa meghatározott szórakoztató programot követi, mely alapján kötelezi a különböző társadalmi rétegeket, hogy hol, mikor és milyen programon vegyenek részt! A kultúra minden területén alapos ellenőrzésen átesett művészek adnak elő, a Művészeti Akadémia kötelező tagsága mellett!

Az oktatás egyértelmű és világos, minden fiatal a számára kijelölt iskolába megy tanulni az előre meghatározott szakterületen. A vizsgakövetelményeknek nem megfelelt diákokat egy évre a munkatáborokba küldik átnevelésre, ha ezt követően sem felelnek meg, végleg a táborban maradnak!

Minden családnak előre meghatározzák a gyerekek számát. Természetesen a szülők főbb feladatait is átveszi az állam, havonta ellenőrzik az anyai és apai feladatok helyes ellátását és a hibátlan nevelési útmutatók betartását!

A közlekedési problémák is megoldódnak! Minden autós csak a számára meghatározott időben és útvonalon közlekedhet. Tankolni csak a számára kijelölt kútnál lehet a meghatározott mennyiségben! Balesetet okozó személyek járműve államosításra kerül.

Mindenki a központilag meghatározott mértékben boldog és élvezi ezt a pazar, minden igényt kielégítő fantasztikus életet!