Elaludtam! Az álom olyannyira erőteljesen tolakodott az agyamba, hogy még mindig látom! Látom, hogy a FIDESZ 2022. évben, uralkodásának tizenkettedik évében újra hatalmas győzelmet arat! Látom, sőt részt is veszek az ünnepségen! A miniszterelnök beiktatása körül hatalmas a felhajtás! A Hősök terén hatalmas a tömeg! Folyamatos a dobszó, és 10 percenként hatalmas díszlövések hangzanak.

Az orosz, a kínai, a török, és több arab ország zászlaja az égre vetítve! A zene és a dobszó halkul, majd Orbán Viktor Türkmenisztánban lakó rokonai gyülnek a tribün elé és integetnek! A meghívott vezetők, a milliárdos befektetéseket évtizedek óta ígérgető üzletemberek koszorújában masíroznak a díszpáholy felé. Vlagyimir Putyin már ott űl egy bársonyozott fotelban és mosolyog. Mindeközben iskolás gyerekek futnak a térre kurjongatva és vesszen az EU felirattal ellátott pólókat osztogatnak a megjelent népnek!

Díszlövések újra, majd a Hende Csaba a Magyarországi Huszárság Főparancsnoka bevágtat a térre egy hátrafelé nyilazó szittya lovascsapat kíséretében, megáll a tribün előtt és a „mi soha nem hazudunk a népnek, csak megkíméljük őket az igazságtól” felkiáltással jelez a tér minden oldalán várakozó, ellenőrzőtten mongolfottal rendelkező magyar és ázsiai gyerekeknek.

 

A gyerekek táltoscipőben vannak, rajtuk magyar köntős és íjtegez. Felváltva kiabálják, hogy éljen a kormányzó, és Magyarország a világ gazdasági központja. Eközben megérkeznek az orosz katonai helikopterek és fényszóróikkal megvilágítják a kormányzót, Orbán Viktort, aki földig érő magyar zászlóba burkolva a szentkorona előtt áll. Ekkor elcsendesedik minden, majd Vidnyánszky Attila, összszínházi kormányzóbiztos lép elő és nagy pátosszal szavalni kezdi a „Halotti beszédet”, majd ősmagyar nyelven köszönti a díszvendégeket.

Orbán Viktor kormányzó ekkor a tribün közepére lép és integet az ezer tagból álló turul rajnak mely komótosan repül át a tér felett. Semjén Zsolt imát mormolva hajol meg Orbán Viktor előtt, belekortyol a kumiszába és hatalmas éljenzés közepette felteszi a szent koronát Orbán Viktor fejére! Ekkor bekapcsolják a futó fényeket és Pataky Attila énekelni kezdi a „mi vagyunk a világ urai” című legújabb szerzeményét. Ezt követően Orbán Viktor megtartja köszöntő beszédjét, mely rovásírással oriási kivetítőkön is olvasható!

Befejezésképpen az új kormányzó beül a 12 fogatos nemzetiszínűre festett hintójába és a Városliget felé a ködbe vész.

Remélem hamar felébredek!