Javában dúl a szabadságharc. Hungi népének vezetője Viktoriusz herceg először hajtott végre megtévesztő akciót a gonosz Birodalom ellen! 90%-os siker volt ez! Szerencsére sikerült megkaparintani az Intergalaktikus Megtévesztő Fakultáció „romlásbadöntő” titkos fegyverének, a „Megállapodás-csillag” megépítésének tervét. E Megállopodás-csillagról, Hungi vezetőinek gazdasági programját, hatalom beágyazási törekvéseit, valamint a demokrácia átalakítási terveit is kedvezőtlenül tudná befolyásolni a gonosz Birodalom!

A gonosz Birodalom ügynökei üldözik Hungi vezetőjét Viktoriusz herceget, hogy megszerezzék nemzetmegmentő terveit és ellehetetlenítsék szemkápráztató gazdasági elképzeléseit, rabigába hajtsák népét.

Viktoriusz nem adja fel, harcol utolsó leheletéig, hogy felvirradjon a szabadság újra az egész galaxisban!

A herceg, Terrium bolygón rendezte be főhadiszállását egy kis, Birodalomhoz tartozó országban Bániában. A herceg mindent jól lát és tévedhetetlen. Véleménye egyértelmű, nem a Megállapodás-csillagot, hanem a „Viktoriusz-oriáscsillagot” kell megépíteni, mert csak az hozhatja el a felvirágzást!

Viktoriusz ügyesen álcázta magát és azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy a Birodalom híve, és Bánia érdekeit képviseli. Segít neki ebben a híres jedi lovag Matcsobi Van Nagyhanty, aki ősi jedi praktikával igyekszik tájékoztatni környezetét, a jól élsz, fellendültünk gazdaságilag, a környező országok között mi vagyunk a legjobbak, irigyel minket a Birodalom, kijelentéseivel. Sokat segít ebben az a sötét erő, mely vele van!

Viktoriusz herceg nem csak a veleszületett saját erővel, hanem szóvivők segéderejével is dolgozik, Matcsobi Van Nagyhanty sajátos tevékenységét nyomatékosítva. Sem a herceg, sem segítői nem befolyásolhatóak, csak saját véleményük helyes, aki ellenvéleményt fogalmaz meg, az mind birodalmi buckalakó és megkapja méltó büntetését! Sajnos fel-felüti a fejét a rebellis magatartás, mert megpróbálnak egyesek kritikát gyakorolni, ellenvéleményt megfogalmazni vagy látványos demonstrációt szervezni.

A hercegnek létre kellett hozni egy védelmi alakulatot, a Birodalom hívei és a Megállapodás-csillag megépítését támogató lázadókkal szemben. Ez az egység a Terrium Ellenzéki Kiiktató alakulat, mely nagy hatékonysággal kezdte munkáját. Sikerült egy Bániában filmet forgató stábnak álcázott fegyvercsempész hordát lekapcsolni, komoly hatást értek el egy halott háborús bűnösnek írt levéllel, illetve a lázadó leánykereskedő figyelmét is sikeresen terelték el azzal, hogy egy másik, ártatlan személy lakásába törtek be. Mindenképpen említésre méltó, hogy nagyerőkkel hatástalanítottak egy gázpalackot is. Igazi eredmény mégiscsak a magát jedi lovagnak kiadó Luke Skywalker elfogása volt.

Viktoriusz nyilvánosságra hozta az Intergalaktikus Megtévesztő Fakultáció „romlásbadöntő” titkos fegyverének, a „Megállapodás-csillag” megépítésének tervét, mely szerint:

Bániában nyugdíjakat kell csökkenteni, fel kell emelni a nyugdíjkorhatárt, csökkenteni kell a családi pótlékot, fel kell emelni a személyi jövedelemadót, magánkézbe kell adni Bánia vagyonát, csökkenteni kell a galaktikus utazási kedvezményeket, le kell építeni a birodalmi bürokráciát, be kell vezetni általános, értékalapú ingatlanadót, csökkenteni kell a Bániai önkormányzatok kiadásait, el kell törölni a bankadót, sőt a bankoknak jó sok pénzt kell adni!