A XV. kerületi Családok Átmeneti Otthonának adakoztunk!
Egyesületünk meglátogatta a Budapest XV. kerületében lévő Családok Átmeneti Otthonát, mivel karácsony előtt 10 zsák összegyűjtött ruha adománnyal szerettük volna segíteni a rászorulókat.

A helyszínen Carlos Lattez Pavez az intézmény vezetője fogadott minket. Hozott élelmiszer adományokat a DK, így képviselői, elsősorban Tompa János is jelen volt. Jelenlétével megtisztelt minket a XV. kerületi Polgármester Hajdu László is.

Az adományokat mindenki behordta az autókból, majd kötetlen beszélgetés kezdődött. Hihehetlenül jó volt a hangulat a DK-s aktivistákkal, különösen Tompa Jánossal, aki ráadásul sorstársa egyesületünk járandóságos katona tagjainak, hiszen korábban katonai vezetőként dolgozott, dandártábornoki rendfokozatban! Volt közös témánk minden résztvevővel. Hajdu László kerületi polgármesterrel is végtelenül élvezetes volt a beszélgetés és nagy megtiszteltetés volt, hogy részt vett a rendezvényen!

A DK által hozott élelmiszer adományok és az általunk hozott ruha adományok a Családok Átmeneti Otthona épületében kerültek elhelyezésre. Ezek kiosztásáról a szervezet vezetői a rászorultság mértékében tudnak dönteni!

Carlos Lattez Pavez az intézmény vezetője az irodájába hívott minden adományozót, ahol beszélgethettünk.

A beszélgetés nagyon jó hangulatban és ami szerintünk a legfontosabb, egyetértésben zajlott le! Megegyeztünk, hogy a közeljövőben is jövünk, továbbra is gyűjtünk adományokat és segítjük a rászorulókat. Carlos Lattez Pavez által végzett munka fergeteges. Egyesületünk, ahogy elnökünk a helyszínen megfogalmazta a jövőben is segíteni fogja! Ezt csak bátortalanul jegyezzük meg, hogy így kellene működnie az országunknak is!