2014. MÁJUS 16.-ÁN A KOPASZI GÁT
Taktikai megbeszélést tartottunk. A megbeszélés helyszíne mellett két megfontolásból döntöttünk. Az egyik, hogy a jelenlegi kormánypárt kezdeményezésére egy minősíthetetlen koncepciós per pontosan a Kopaszi gát hasznosításával összefüggő ügy volt. Molnár Gyula ellen kezdeményeztek eljárást. Molnár Gyulát és “társait” végül bűncselekmény hiányában mentették fel. Szerintünk ez minősíthetetlen sárba tiprása a jogbiztonságnak, és egyfajta joggal visszaélés! A másik megfontolás pedig az volt, hogy az Extreme Borház “Vinox” egy borkostolást tartott éppen itt és éppen ekkor és erre Kuti László elnökünket meghívták. Összekötöttük hát a kellemest, a hasznossal! Arról pedig beszélnünk kell, hogy milyen módon készülünk a jövőre, az esetleges minket érintő kormányzati intézkedésekre. A megbeszélésen jelen volt Csurgai Ágota okleveles közgazda, nyugdíjszakértő a KNOÉ kommunikációs vezetője, Schuller Cézár igazságügyi adószakértő, a KNOÉ pártolótagja, a vele lévő hölgy, aki szintén pénzügyi szakember, Nagy Gábor a KNOÉ tagja, aki Felcsút térségében östermelő, a rendezvényeinken Ő főzi a gulyást.

És nem utolsó sorban Kuti László a KNOÉ elnöke is jelen volt. A megbeszélés lényege főként a pénzügyi, adóügyi és egyéb gazdasági, közigazgatási, a kormány általi logikátlan és főként kiszámíthatatlan “társadalmi” átalakítással összefüggő problémák kezelése, a jogorvoslati lehetőségek áttekintése, megtervezése volt. Több órás konstruktív vita során sikerült több lehetőséget felvázolni, sikerült a KNOÉ stratégiáját és taktikáját pontosítani, és egy olyan koncepciót kialakítani, mely az elképzelhető esetekben lehetőséget, akár megoldást ad a korkedvezményes nyugdíjasok ellen folytatott “eszetlen” kormányzati harc ellen, és feltárja a mögöttes szándékot.

A megbeszélésen jelen volt Schuller Cézár igazságügyi adószakértő, aki sokban segítette a KNOÉ munkáját. Schuller Cézár korábban az APEH-nál revizori beosztásban dolgozott, majd adótanácsadó lett. Később az APEH Bűnügyi Igazgatóságán dolgozott, először revizorként, majd nyomozóként. 2004-től igazságügyi adószakértő lett.

Cézár 2015. január 03-án sajnálatosan súlyos betegségben meghalt. Nyugodj békében! Cézár szellemisége, azóta is közöttünk van! Amíg élünk emlékezni fogunk rá!