Elnök: Kutiné Csurgai Ágota

Kutiné Csurgai Ágota elnök 58 éves. 1984. májusában végezte el a Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügyi szakát. Ezt követően, kis kitérővel az OTP Bank Zrt. egyik fiókjában dolgozott, mint számviteli ügyintéző, belső ellenőr, majd 1992. szeptember 1-től főkönyvelő lett. 1997. szeptemberétől foglalkozik nyugdíj ügyekkel ugyanis egy nyugdíj pénztárnál helyezkedett el. Először főkönyvelő lett, majd egy másik pénztárnál osztályvezető, majd ügyvezető igazgató-helyettesi kinevezést kapott. 2006. második félévében a pénztárak szövetsége kinevezte az APEH, most NAV-val való kapcsolattartásra, a központosított bevallás, befizetési rendszer kidolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. Egy Magyarországon működő világcégnél ügyvezető igazgató-helyettesként dolgozott. Jelenleg a Szövetség Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója. A KNOÉ-nál a nyugdíjakkal összefüggő kérdések szakértőjeként segít. Egy felnőtt gyermeke van.
Tiszteltbeli elnök: Kuti László

Kuti László elnök, 61 éves. Korábban a rendőrség bűnügyi területén, mint okleveles bűnügyi nyomozó dolgozott, gazdaság-védelmi, és egyéb speciális területen. Munkája elismeréseként megkapta a “Haza szolgálatáért” és a “Közbiztonságért” érdemérmet, valamint kimagasló eredményeiért a Belügyminiszter rendőrségi tanácsosi címet adományozott neki. Speciális tréningen vett részt Kairóban. Megfigyelőként részt vett a Metropolitan Police speciális kiképzésén. Berendeltként, a Belügyminisztérium főosztályvezető-helyettese volt. Vezetője volt az APEH Bűnügyi Igazgatósága Budapesti és Pest megyei Nyomozó Hivatalának. Közigazgatási szakvizsgája van. A Rendőrtiszti Főiskola Pszichológiai és Pedagógiai tanszékén, mint szakmai bíráló dolgozott. Közösen kutatott Hetényi József pszichológus adjunktussal, együttes munkájuk a Vizsgálati munka pszichológiája. Elvégezte a Pécsi Tudomány-egyetem állam- és Jogtudományi Karát is. Két felnőtt gyermeke van. Elhunyt 2017.06.03-án.
Elnökségi tag: Füri Józsefné

Elnökségi tag: Varanka Zoltán

Varanka Zoltán elnökségi tag 59 éves. 2004-ben helyezték nyugállományba alezredesi rendfokozatban. A Térképészeti Intézet előd- és utódszervezeteinél dolgozott topográfusként, digitális térképfeldolgozóként, programozóként és térképes adatszolgáltatóként. Nős, két gyermeke van. Nyugállományba helyezését követően saját céget alapított, jelenleg webalkalmazásokkal és internetes tartalomkezelő rendszerekkel foglalkozik.
Felügyelő bizottsági elnök: Kriston József
Bizottsági tag: Sier István
Bizottsági tag: Balog Gábor