2017. ÁPRILIS 24., HÉTFŐ 15:14

A Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesületének közleménye

Kónya Péter független képviselő a mai napon levélben fordult az ellenzéki pártok vezetőhez, megismertetve őket a "VÁLASZTÁSI 1 X 1 Orbán Viktor és a FIDESZ 2018-as leváltására" koncepciójával, amelyet követve az ellenzéki pártok eséllyel vághatnak neki a 2018-as választásoknak.

A KNOÉ egyetért a képviselő azon gondolataival, hogy A FIDESZ által kialakított centrális erőtérben, a jelenlegi választási rendszer mellett Kormányváltásra csak abban az esetben van esélye az ellenzéki pártoknak, ha félretéve ideológiai ellentéteiket, korábbi sérelmeiket, készek közös áldozat vállalásra és a 2018-as választásokat megelőzően legalább egy technikai jellegű választási megállapodást megkötnek.

Ezért Egyesületünk felszólítja az ellenzéki pártok vezetőit, hogy egy reményteli kormányváltás érdekében, érdemben tanulmányozzák a képviselő által elkészített tanulmányt és vegyenek részt a meghirdetett egyeztetésen! Úgy véljük így a jogtalanul visszaható hatállyal megvont szolgálati nyugdíjunkat is visszakaphatjuk!

Kiadó: Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesülete

Kónya Péter által az ellenzéki pártoknak megküldött levele a tagi felületen olvasható!