TISZTELT TAGJAINK!

Tagjaink többsége támogatja és egyetért azzal, hogy rendezvényeket tartsunk, érdekes témákat dolgozzunk fel, illetve közéleti személyeket hívjunk meg! Azt azonban nagyon sokan felvetették, hogy problémának látják, hogy a rendezvények zömében Budapesten vannak és nem értik ennek okát! Drága az utazás, sokkal jobb lenne, ha a konferenciáinkat vagy egyéb rendezvényeinket az ország különböző pontján tartanánk!

A KNOÉ vezetősége ezzel maximálisan egyetért. Tisztában vagyunk vele, hogy egyetértésünk kevés, de sajnálatosan nincs más lehetőségünk!

Több fórumon elmondtuk már, de megismételjük:

  • A KNOÉ semmilyen támogatást nem kap, kizárólag a tagdíjakból tud gazdálkodni
  • Gazdálkodás során elsődleges szempont, hogy minden fontos dologra jusson pénz és a fizetési kötelezettségeinknek is eleget tudjunk tenni az állam felé, ugyanis még adókat is fizetnünk kell
  • A KNOÉ-ban mindenki társadalmi munkában dolgozik, senki egy fillér térítést nem kap
  • Elnökünk nem kevés pénzt költ a saját zsebéből az ügyekkel összefüggő utazásokra és megbeszélésekre, a vidéki rendezvények bérleti költségeit azonban már nem tudja állni!

Öszességében úgy fogalmazhatjuk meg, hogy sajnálatosan nincs anyagi lehetőségünk arra, hogy a "horribilis" helyiség bérleti díjakat kifizessük!

Mint ahogy eddig is mondtuk, minden meghívásnak eleget teszünk! Amennyiben tagjaink megszervezik és meghívják az elnökséget, utazunk, megyünk nagyon szívesen, mint eddig is!