TISZTELT TAGJAINK!

Néhány tagunk részéről elsősorban a Facebookon kririkai megjegyzések érkeztek, hogy miért adtunk ki közleményt, amikor nincs igazunk, hiszen az ONYF mindenkinek jól számolt. A közleményünk megalapozatlan, sőt indokolatlan és csak alapot adunk arra, hogy egyesületünket a kormányzat szemében komolytalanná tegyük!

Egyesületünk folyamatosan tárgyal szakértőkkel, sőt az egyik vezetőségi tagunk nyugdíjszakértő és okleveles közgazda. Információinkat pedig a több ezer tagunk által írtakból, és megküldött dokumentumokból szerezzük be! Ezek tények, így szó sincs vélelemről, vagy különféle csalfa gondolatokról, álmokról stb.

Ezek alapján egyesületünk vezetése az alábbi álláspontra helyezkedett:

  • A korábbi jelzéseket meghaladó módon, már 4 ezer főnél többen küldték meg irataikat, melyből megállapítható, hogy esetükben rosszul számoltak, tehát a közlemény megalapozott volt.
  • Egyesületünk eddig is és a jövőben is teljes tagsága érdekeit képviseli. Előfordulhat természetesen, hogy bizonyos kormányzati döntések, intézkedések nem mindenkit érintenek. Az érintettek érdekeit viszont a jövőben is képviselni fogjuk!
  • Egyesületünk vezetése elítéli azt a gondolkodást, hogy bárki a saját tapasztalatát, a vele történteket vagy az őt érintő intézkedéseket információ nélkül másokra is kivetíti. Egyesületünk egyrészt pont ezen szemlélet ellen harcol
  • Egyesületünk számára nem az a fontos, hogy népszerű legyen bárki szemében, hanem az a fontos, hogy tagjaink érdekeit minden lehetőségünkkel képviselni tudjuk!

Összességében mwegállapíthatjuk, hogy a közlemény indokolt és megalapozott volt!