TISZTELT TAGJAINK!

Egyesületünket a Szolgálat és Becsület Mozgalommal közösen fogadják az Európai Parlamentben. A megbeszélések és találkozók 9.-e és 11.-e között zajlanak le. Elsődleges meghívó az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének alelnöke Victor BOŞTINARU.

Az SZB vezetése és a KNOÉ elnöke már több alkalommal találkozott Victor Boştinaru alelnök úrral, aki jól ismeri ügyünket és már eddig is nagyon sokat segített, mindíg minden EP fórumon mellettünk szólt és támogatott minket. A mostani találkozónak elsődleges célja, hogy a lehető leghamarabb szülessék döntés ügyünkben, a lehető leghamarabb kerüljön napirendre mind két szervezet beadványa. Ebben nyújt segítséget az alelnök úr, és ennek a részleteit tárgyaljuk.

Előzetes információink szerint Boştinaru alelnök úr elképzelését, céljaink elérése érdekében támogatja dr. Újhelyi István delegáció vezető és a delegáció tagjai is. Erről 2015. október 29.-én délelőtt tárgyalt a KNOÉ elnöke a delegáció illetékesével. Brüsszelben természetesen több egyéb találkozónk is lesz. Összefoglalót a találkozók után készítjük el.