2013. MÁJUS 5., VASÁRNAP 14:03

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

A Kereszténydemokrata Néppárt őszinte megbecsüléssel köszönti az édesanyákat, akik a legnagyobb felelősséget és áldozatot vállalják a társadalomban, amikor a felnövekvő nemzedéknek példát mutatnak szeretetből, önzetlenségből és kitartásból.

A családok pártja vallja, hogy a politika középpontjában hosszútávon nem állhat más, csak a nemzet legfontosabb alapegységének, a családnak a védelme, segítése. Éppen ezért azon dolgozunk, hogy a nehéz világgazdasági körülmények közepette is megkönnyítsük a mindennapokat, amennyire az egy kormányzattól csak elvárható. A családi adókedvezmény, és annak tervezett kiterjesztése, a nők korkedvezményes nyugdíjba menetelének lehetősége, a rezsicsökkentés, valamint – a szocialista kormányok megvonásai után – a GYES újbóli visszaállítása a gyermekek hároméves koráig, és sok más intézkedés is, mind ezt a célt szolgálják.

Ünnepeljünk ma minden édesanyát, mert az anyaság a legnemesebb és talán a legnehezebb kihívás egyben, amellyel a földön egy ember találkozhat!

Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)