Gellért Dániel

 

Tagnyilvántartási szám: KNOE-4a14-ts/2018 Tagfelvétel dátuma: 2018-02-15
Tisztsége: tag Korábbi munkája: Egyéb máshova nem sorolható munka
Beosztása: 0 Igazolványának száma:
Igazolvány kibocsátása: Születési adatok: Budapest 03, 1983. szeptember 21.
Lakcím: 2039 Pusztazámor, Határ út 1. Megye: Pest megye
Régió besorolás: 4 Telefon száma: +36-70-7790709
e-mail címe: gellert.daniel1@gmail.com Levelezési címe: 2039 Pusztazámor, Határ út 1.

 

 

 

Jogi kérdések, problémák.

 

Egyesületünk vezetősége segítséget szeretne adni tagságának általános, illetve a személyüket, vagy családtagjait érintő jogi kérdésekben. Ezekkel a problémákkal összefüggésben a több évtizedes tanácsvezető büntető bírói tapasztalattal rendelkező dr. Masszi Katalin és az ügyvédi tapasztalattal rendelkező dr. Ivanics Éva ad tanácsokat. A válasz néhány napon, maximum egy héten belül kerül fel a tagi felületre. A választ csak a kérdező látja, de amennyiben a kérdező hozzájárul a problémát és a szakértők által adott választ megosztjuk a többi tagunkkal is.

 

 

Nevem:

Tagnyilvántartási számom:
Kérdést mások is megismerhetik, nevemmel együtt:
Kérdést mások is megismerhetik, nevem nélkül:
A kérdést és a választ csak én láthatom:

 

Jogi kérdés, probléma:
Kérjük írja be az alábbi biztonsági kódot, és amennyiben az üzenettel minden rendben, nyomja meg a "Küldés" gombot!

Kérdés:

Válasz:

 


Egyesületi tisztsége: tag Nyugdíj iratokat: még nem küldtem!
FÜV jogsegély: Közszolgálat:
Tagdíj: fizettem 2018 Adomány: 0 Ft
Jogi képviseletet: igen Beadvány: bíróságnak megküldve
Kora a nyugdíjazáskor: Nyugdíjazás éve: 0
Nyugdíjazás oka: 0
Megjegyzés:

 
 


Kérdőívek

A kérdőív kitöltésével és elküldésével az abban szereplő adatok kezeléséhez hozzájárulok.
Bővebben: adatvédelemA KNOÉ, a tagi felületén megjelent információk, dokumentumok hozzáférését csak tagjainak engedélyezi! Illetéktelen harmadik személy, vagy közösség, vagy bármilyen sajtóorgánum felé való továbbításhoz nem járul hozzá! A dokumentumok, iratok és az egyesülettel összefüggő adatok kiadását, kizárólag az Egyesület vezetősége engedélyével teheti meg bármely tag!

 
 


Üzenet: Köszönjük az adatokat! Megjegyzés: Köszöntjük tagjaink között!2015. évi bírósági beadványhoz szükséges nyilatkozatot Megkaptuk! Köszönjük!


könyvtárba mentve


Általános tudnivalók

 


Az űrlapok kitöltését követően nem jelennek meg rögtön az adatok a tagi felületen. Ennek az az oka, hogy sokan tévesen adják meg a tagnyilvántartási számukat és a program nem tudta beazonosítani őket. Ezért döntöttünk úgy, hogy a rögzítés előtt átnézzük és ellenőrizzük az adatok helyességét. Az űrlapok kitöltést követően, néhány napon belül jelennek meg az adatok a tagi felületen. Kérjük senki ne töltse ki egymás után többször az adatlapot, hiszen ez a feldolgozást lassítja! A kitöltéskor az alábbi szempontokat kérjük figyelembe venni:

 

  • A tagnyilvántartási számot helyesen kérjük megadni!
  • Ne "É" betűt írjuk a "KNOE" előtagnál!
  • Ne hagyjuk le a KNOE előtagot!
  • Ügyeljünk a kis- és nagybetűk közötti különbségre!
  • A kötőjeleket írjuk helyesen! Helyes: "-", helytelen "_"
  • A tagnyilvántartási szám végén a dátumot ne írjuk át. Az a tagsági viszony kezdetét jelzi!
  • A tagnyilvántartási szám helyett, ne a jelszót adjuk meg!

  A következő esetekben kérünk jelzést:

  • Az adatok egy hét elteltével sem jelennek meg a tagi felületen.
  • Az adatok bármelyike helytelenül vagy bármilyen szempontpól pontatlanul jelennek meg.
  • Módosítani szeretnénk a megadott adatokon.

  Köszönjük!


 

Egyesületünk és Kónya Péter független országgyűlési képviselő együttműködése során keletkezett iratok (kizárólag tagjaink ismerhetik meg az iratok tartalmát!)

 

A jogorvoslatunk szempontjából jelentős üzenetek, levelek

 Tagdíjjal összefüggő üzenet: Ön még nem fizetett tagdíjat! Kérjük pótolja!
Személyes adatokkal összefüggő üzenet: Önnek nincsenek hiányzó adatai! Köszönjük!

 

Az egyesületi elektronikus közgyűlések, melyet a Bíróság által jóvágyott alapszabály is tartalmaz, mindenki szavazhat, elmondhatja pro vagy kontra az egyesület munkájára és a vezetőségre vonatkozó véleményét. Hagyományos, nem elektronikus közgyűléseket is tartunk, amennyiben au indokolt! Ezekre a közgyűlésekre mindenkinek meghívót küldünk!
Az egyesület tevékenysége során keletkezett iratok, levelek és egyéb dokumentumok megnyithatóak a "tagi felület" alján található nyomógombok megnyomásával "pdf" formátumban. Ezek közül az iratok közül, melyek letöltése a leggyakoribb, hozzáférhetővé tettük a menüt is. A többi pdf file is lementhető, a jobb oldali egérgomb megnyomásával.
Honlapunkat folyamatosan korszerüsítjük, mint ahogy az adatbázisunkat is! Elképzelhető, hogy az adatok rögzítése közben, műszaki probléma, vagy figyelmetlenségünk során egy-egy adat elveszett, vagy kitörlődött, esetleg tévesen került rögzítésre! Kérjük ezt jelezni szíveskedjék minden érintett tagunk, hogy a sérült, téves vagy hiányos adatokat javítani, vagy pótolni tudjuk!
A tagi felületen található adatokat tagjaink bocsátották rendelkezésünkre. A téves vagy pontatlan adatok a jogi eljárások során problémát jelenthetnek, extrém esetben pedig okozhatja, hogy a nemzetközi bíróság döntése, a téves adatot szolgáltatott tagunkra nem vonatkozik! Természetesen nem feltételezzük, hogy valaki szándékosan ad téves vagy bármilyen szempontból hibás adatot, de azt egyesületünk vezetése fokozottan elvárja tagjainktól, hogy a tagi felületen látható téves vagy hibás adatot mindenki haladéktalanul jelezze!

 

  Köszönjük!

 

Az e-mailen érkezett olyan általános kérdésekre, melyre a válasz honlapunkon olvasható, az egyesület vezetése nem tud válaszolni, mert erre nincs sem személyi sem technikai feltétele!
A tagi felületet csak azon tagjaink látják, akiknek nincs elmaradt tagdíja! Ezért kérjük minden rendesen fizető tagunk segítségét abban, hogy ismeretségi körükben, volt kollégáiknak hívják fel a figyelmét a tagdíjfizetési kötelezettségre! Senki nem várhatja el, hogy a kötelességtudó tagság és az egyesület vezetősége állja a felmerült költségeket! Köszönjük!
Az egyesületi tagdíj naptári évre vonatkozik, összege: 2.000 Ft azaz kétezer forint, melyet az egyesület bankszámlájára kell befizetni! Közleménybe kérjük beleírni, a tagnyilvántartási számot és azt, hogy tagdíj.
Mivel az egyesület működéséhez szükséges pénzeszközöket az adományok és tagdíjak képezik, pénz adományok befizetésére is van lehetőség. Ez esetben kérjük a közleménybe beleírni, hogy adomány! Az adott évre vonatkozó tagdíjat, folyó év január 1. és június 30. napja között kérjük befizetni!
Amennyiben valaki az adott év június 30. napját követően létesít tagsági viszonyt, - és ezt november 30. napjáig értjük - a tagdíj a számítógépes tagi felület kialakításának költségei miatt ugyanúgy 2.000 Ft.
Az adományok bármikor befizethetőek egyesületünk számlájára. A befizetés átutalással, vagy postai befizetési csekken lehetséges. A vonatkozó jogszabályok értelmében a tagdíj befizetéséről számlát vagy nyugtát nem kell adnunk, visszaigazolást a befizetésről a tagi felületen adunk. A tagi felületen, pedig akkor jelenik meg a visszaigazolás, ha a banktól megkaptuk a számlakivonatot és azt feldolgoztuk! Ez akár egy-két, esetenként több hetet is jelenthet! Mindenkinél, mindenesetben feltüntetésre kerül a visszaigazolás!
Bankszámla számunk: OTP BANK 11712059-20000514 Kedvezményezett neve: KORKEDVEZMÉNYES NYUGDíJASOK ORSZ.ÉE
Bővebb információ itt!